Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  bliss, Music Exchange, maximxl

29183816.jpg

Кімі  14.05.2008 08:08:06

Ранкове дежавю

Раніше були таргани по всій квартирі, яких ми ніяк не могли вивести. То були настільки живучі тварі, що, їй-богу, всяка отрута робила їх тільки сильнішими. Чесно кажучи, я до них навіть звик, і коли ми переселились на нову хату, в мене ще довго було відчуття, шо чогось не вистачає. Тепер - дежавю. Вирішили засадити задній дворик модною травичкою, були вимушені серед всього іншого розрити здоровенний мурашник. Кажуть, шо то погана прикмета, і тепер я в то повірив. Мурахи полізли в хату. Вся кухня, бля, в мурашках. Ну лан, шось придумаєм. Чудо виходить заміж? Жаль. Не повірите, але воно мені якогось хера наснилось. Чого саме Чудо - загадка. Мені взагалі нічо інтернетне не сниться. Дивно. Скоро на пари. І все б нічого, але я всю ніч не спав. Чого не спав? Та просто. Не зміг. Навіть снодійне не допомогло. Короче, скоро я ввійду в особливий такий стан, коли все зовсім по-іншому... До речі, хто-небудь знає, за скільки часу довбані пошуковики добираються до занесених в їхню базу сайтів?
Комментариев: 10

контрольное число

ггг коли я снюся- то означає шо пора платити податки)) а тарганів виводити не тре - ти ж вже до них звик)))

spacer 10

В тім і справа, шо вже відвик! Тоді, на старій квартирі, було діло. Тепер же майже півтора року ніде нічо не повзало. І тут - на тобі! Як там Львів, до речі? Треба б з"їздити якось. Був минулого року, жив у готелі. Так до нас приїхали іноземці реєструватись, залишили машину на під"їзді до готелю буквально на півгодини... угнали! Крута тачка була.

spacer 20

в лЬвові "ляльку" закрили, а за тачку - часто поляки самі інсценовують викрадення шоп отримати страхівку + бонус від своїх укр.колег за пригнане авто))

spacer 30

Хм, цікава фішка...

Календарь
Июль
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7